LEIRI ON TÄYNNÄ! Otamme varapaikoille.

Leiri on tarkoitettu sinulle, joka olet kokenut trauman ja sinulla voi olla myös dissosiaatiohäiriö.  Tervetuloa trauma- ja dissosiaatioleirille Sieviin, jossa saamme viettää pitkän viikonlopun rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä. Leiri järjestetään nyt viidettä kertaa.

Pääset tutustumaan uusiin vertaisiin, vaihtamaan kokemuksia toipumispolultasi, voit halutessasi osallistua monenlaiseen ohjelmaan ja ihan vain rentoutua ja nauttia kesästä. 

Sievin seurakunta antaa jälleen leirikeskuksen veloituksetta käyttöömme <3 Majoittaudumme suureen päärakennukseen, jossa nukumme 2-4 hengen huoneissa. Rantasaunaa lämmitellään joka ilta ja uimassa voit käydä vaikka monta kertaa päivässä.

Suunnittelemme ohjelman yhdessä. Toteuttajina ovat leiriläiset ja ulkopuoliset yrittäjät. Voit käydä kurkkaamassa edellisien vuosien ohjelmaa aiempien vuosien leirikertomuksista täältä. Myös leirin ruoat suunnitellaan yhdessä ennen leiriä. Ruokakustannukset jaetaan leiriläisten kesken (koko leirin ajalta n. 40e/leiriläinen)  

Leirillä ei ole ohjaajaa. Sinun tulee olla sen verran hyvässä kunnossa, että pystyt huolehtimaan itsestäsi.

Pääset Ylivieskaan junalla tai bussilla. Olemme sitten sopineet kimppakyytejä sieltä leirikeskukselle. Samoin poislähtiessä.

Leiri on päihteetön ja uskonnollisesti sitoutumaton. 

Leirille mahtuu 15 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 21.5. mennessä osoitteeseen matkalla@traumamatka.fi

Lisätietoa voit kysyä samasta osoitteesta 🙂

Tervetuloa mukaan! 

Terveisin koollekutsujat Mari ja Pia