Ensimmäisen kerran trauman koskettamat ihmiset kohtasivat Sievissä kesällä 2018. Nyt on jo seitsemäs kerta, kun kokoonnumme trauma- ja dissosiaatioleirille Sieviin, jossa saamme viettää pitkän viikonlopun rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä. 

kenelle

Leiri on tarkoitettu sinulle, joka olet kokenut trauman. Sinulla voi olla myös dissosiaatiohäiriö.  

Pääset tutustumaan uusiin vertaisiin, vaihtamaan kokemuksia toipumispolultasi, voit halutessasi osallistua monenlaiseen ohjelmaan ja ihan vain rentoutua ja nauttia kesästä.

missä

Sievin seurakunta antaa jälleen leirikeskuksen veloituksetta käyttöömme <3 Majoittaudumme suureen päärakennukseen, jossa nukumme 2-4 hengen huoneissa. Rantasaunaa lämmitellään joka ilta ja uimassa voit käydä vaikka monta kertaa päivässä.

miten

Suunnittelemme ohjelman yhdessä. Ohjelman toteuttajina ovat leiriläiset ja jos haluamme, niin myös ulkopuoliset yrittäjät. Voit käydä kurkkaamassa edellisten vuosien ohjelmaa leirikertomuksista täältä. Myös leirin ruoat  suunnitellaan yhdessä ennen leiriä. Ruokakustannukset jaetaan leiriläisten kesken (koko leirin ajalta n. 40e/leiriläinen).

Leirillä ei ole ohjaajia. Sinun tulee olla sen verran hyvässä kunnossa, että pystyt huolehtimaan itsestäsi.

Pääset Ylivieskaan junalla tai bussilla. Olemme sitten sopineet kimppakyytejä autoilevien kyydeissä sieltä leirikeskukselle. Samoin poislähtiessä.

Leiri on päihteetön ja uskonnollisesti sitoutumaton. Leirille ei voi ottaa lemmikkejä mukaan. 

Leirikutsu 2024
Leirille mahtuu 15 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 21.4. mennessä osoitteeseen matkalla at traumamatka.fi. Ilmoitamme huhtikuun loppuun mennessä pääsitkö mukaan. Tarkkailethan sähköpostiasi, myös roskapostilaatikoa.  

 Tervetuloa mukaan!

 

Terveisin koollekutsujat Nina ja Pia