Tuntee melkein syyllisyyttä, kun joka tuutista tulee valmennusta webinaaria joogaa meditaatiota retriittiä ja hengittelyä, ja itseä ne ei auta tai ei ole taloudellisia mahdollisuuksia. Kun kauhu turvattomuus kipu ja salaisuudet ovat syvällä, ei enää riitä puolittaiset toimenpiteet ja yksin hengittely. Tarvitset ymmärtävän kuulijan, jolle haluat viimein kertoa salaisuudet. Tarvitset ihmisen, jonka kosketusta kehosi kestää. Voiko sanoa, että ihmistä on satutettu todella paljon jos lemmikin tai pikku lapsen kosketuskin saavat voimaan pahoin? Elämä on enemmän kuin riepotellut; se on vetänyt tukasta pitkin maata keskellä myrskynsilmää. Herkästi tulee mieleen, että mikä mussa on vikana kun turvapaikat mielikuvissa ja hengitykset ei auta, minusta ei löydykään pehmoisen lutuista pupujussia, joka heti on ah tää kaikki on niin voimaannuttavaa. Enneminkin mitä enemmän asioita, eikä pelkkiä kissoja nostetaan pöydälle, niin haavat repsottaa apposen auki ja puskee ulos mätää.
Kun katsoo arkiminää ei näy mitään merkkiä minkäänlaisesta väkivallasta. Tarkempi huomaa ehkä silmien näennäisen poissaolevan katseen, joka itseasiassa pistää merkille pienimmänkin tapahtuman ympäristössä. Jalkojen heikko värinä ei kiinnitä huomiota vaikka itsestä tuntuu että ne pettää ihan just nyt!
Noo mitä siellä nyt sit muka on niin kauheeta ettei mielenterveystalo.fi sivuilta löydy ratkaisua? Testit kertoo masentaa ja ahdistaa; ota pilleri se auttaa. Voinhan mä kertoo pari juttua ni päättele ite nollasta sataan onko kauheeta. Tuo keho on raiskattu satoja kertoja, tuota kehoa on käytetty pahasti sitä on lyöty nyrkillä remmillä risulla puukolla sitä on kuristettu puristettu sidottu se on jätetty hoitamatta laittamatta laastari ilman puhallusta, se ei ole ollut sylissä sitä ei ole halattu rakastettu. Tuo kaunis mieli on tukahdutettu syyllistetty manipuloitu, laitettu pelkäämään, keksinyt selviytymään mahdottomastakin tilanteesta, shhh tästä ei puhuta. Hyi vittu mikä saatanan huora sä oot, hyväksikäyttäjä on sanottu vaikka olet valmis antamaan paidan päältäsi, haluat kohdella kaikkia tasapuolisesti, mutta sua on kohdeltu mielipuolisesti, saatanan epäreilusti.
Älä tuu sanomaan milloin pitäs olla toipunut ja miten, jos et ymmärrä miltä kauhu tuntuu. Höpsö ei semmoinen kauhuelokuvien kauhu, vaan sun läheinen sitoo kädet ja jalat laittaa muovikassin päähän ja sitoo johtoa kaulan ympärille. Huudahdat viimein vetoavasti ÄLÄ! Sitten alkaakin teurastus puukolla seitsemän täsmäiskua. Tai kun uppoat mielesi syvyyksiin ja toivot että raiskaus loppuisi. Kaiken tämän jälkeen olet elossa. Et suinkaan hihku ilosta MINÄ ELÄN! vaan kaikki on niin sietämätöntä että haluat tappaa itsesi.