Traumamatka blogiyhteisö sai alkunsa kesän 2019 Sievin trauma- ja dissoleirin jälkikeskusteluissa WhatsAppissa. Traumamatka on “Viisi naista, sata elämää” -kirjaprojektin ohella toinen luova ja osallistava traumatisoituneiden vertaisyhteisö, minkä olemme synnyttäneet Suomessa. 

YHTEYDENOTOT

Meihin saa parhaiten yhteyttä meilillä:
matkalla@traumamatka.fi
Voit myös lähettää viestiä Facebook sivun kautta: 
https://www.facebook.com/Traumamatka/

Trauma- ja dissosiaatio – yhteisön alkuperäinen pääsivusto löytyy täältä: dissociation.fi
Viisi naista, sata elämää -kirjan voit ostaa täältä: https://dissociation.fi/kirja/

VASTUULAUSEKE

Traumamatka.fi on kuuden itsenäisen kirjoittajan blogiyhteisö. Traumamatka ei vastaa bloggareiden tekstien sisällöistä. Traumamatka toimii sisältöjen jakelukanavana. Sen lisäksi julkaisemme vieraskirjoittajien tekstejä.

SÄHKÖPOSTILISTAN REKISTERISELOSTE

Traumamatka.fi sivustolla kerätään sähköpostilistaa. Rekisteri koostuu traumamatka.fi -sivuston kautta listalle liittyneistä henkilöistä. Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: Sähköpostiosoite. Rekisteröityneiden tietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistan rekisterin jäseniin. Jäsenille tiedotetaan sivuston uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Sähköpostit voivat sisältää toimituksellisen sisällön lisäksi myös markkinointiviestejä.

Postilistalle rekisteröitynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin listalle lähetetyssä postissa mainitun linkin avulla. Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta sivuston ulkopuolelle. Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla matkalla@traumamatka.fi

TRAUMAMATKA  on rekisteröimätön tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.

Sivusto avattiin 28.10.2019